Μασούτης: Επιστρέφει στην εργασία της η

Η απάντηση Μασούτη για το «λουκέτο» των καταστημάτων.

Συνεχίζεται η ένταση γύρω από το θέμα των εταιρειών «Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε» και «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε» μετά από πρόσφατο δημοσιεύμα, που κοινοποιούσε ότι σφραγίστηκαν καταστήματα της αλυσίδας στο Χαλάνδρι, ως επέκταση της προσωρινής διαταγής που εξασφάλισαν δυο προμηθευτές της Προμηθευτικής Κρεάτων, για χρέη ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο δικηγόρος των εταιρειών κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος με σχετικό δελτίο τύπου έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, δηλώνοντας ότι κανένα από τα καταστήματα της  «Προμηθευτικής Τροφίμων» και νυν «Μασούτης» δε σφραγίστηκε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε:

Η εταιρεία με την επωνυμία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», αγόρασε τις μετοχές της εταιρείας με την επωνυμία «Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε».

Με το παρόν δελτίο τύπου γνωστοποιούμε ότι δεν σφραγίστηκε κανένα κατάστημα (Super Market) της «Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε» και νυν «Μασούτης Α.Ε» και είναι απολύτως ανακριβές και δυσφημιστικό κάθε σχετικό δημοσίευμα. Η «Προμηθευτική Εταιρεία Τροφίμων Α.Ε.» αποκλειστικά και όχι η «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» έχει αστική αντιδικία με άλλη εμπορική εταιρεία, η οποία εκκρεμεί  στο Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

Ρητά και κατηγορηματικά δημόσια ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη αστική αντιδικία ουδόλως μπορεί να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των Super Market της  «Προμηθευτικής Τροφίμων» και νυν «Μασούτης Α.Ε».

Η διασπορά αντιθέτων ψευδών φημών θα θεωρηθεί ως δυσφήμιση ανωνύμου εταιρείας, δηλαδή παράβαση του άρθρου 364 του Ποινικού Κώδικα.