μακβελ

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε, με καθολική συμμετοχή των συνεργατών της Eurimac A.E, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων των ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ. Οι συνεργάτες που ήρθαν από την Ορεστιάδα μέχρι τη Ρόδο, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Eurimac A.E. (ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου, Κιλκίς), όπου είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα «μυστικά» παραγωγής της ιστορικής μάρκας ζυμαρικών.

Ακολούθησαν όλη τη διαδικασία της καθετοποιημένης παραγωγής των ζυμαρικών, από τον μύλο έως και τις αποθήκες έτοιμου προϊόντος, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, αλλά και στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και ιχνηλασιμότητας των προϊόντων.

Παράλληλα, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος, κ. Γιώργο Μούτσιανο, αναλυτικά, τόσο με στοιχεία που αφορούν τη μάρκα και τα νέα προϊόντα, όσο και με στοιχεία της αγοράς για την κατηγορία των ζυμαρικών και τις τάσεις της. Το συνέδριο περιελάμβανε, επίσης, παρουσίαση του marketing plan, αλλά και της επικοινωνιακής στρατηγικής ΜΑΚΒΕΛ, σε βάθος τριετίας (2017-2019), από τον κ. Δημήτρη Ζακαλκά, υπεύθυνο Εταιρικής Επικοινωνίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του προέδρου της Eurimac A.E., κ. Σταύρου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους συνέδρους για την παρουσία τους, τους καλωσόρισε στην οικογένεια ΜΑΚΒΕΛ, δεσμευόμενος ότι η στήριξη των ιστορικών ζυμαρικών στην ελληνική αγορά θα είναι συνεχής και συνεπής, με στόχο να «καλύψει απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, που αναζητούν παλιές ελληνικές διατροφικές αξίες, που έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν σήμερα».