Στο πρόγραμμα Cheese Art η εταιρεία Δωδώνη

Πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων η φέτα Π.Ο.Π Δωδώνη. 

Πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών παρέμεινε για το 2018 η φέτα Π.Ο.Π Δωδώνη, διατηρώντας ηγετικό μερίδιο αγοράς τόσο σε όγκο όσο και σε αξία, με βάση ανεξάρτητα μερίδια αγοράς για μεμονωμένες επώνυμες εταιρείες.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία φέτας Π.Ο.Π. στην Ελλάδα, η Δωδώνη επεξεργάστηκε περίπου 50.000 τόνους εκ της συνολικής ποσότητας γάλακτος, που συλλέχθηκε στη διάρκεια του 2018, καθιστώντας την εταιρεία για ακόμη μία φορά τον μεγαλύτερο αγοραστή  αιγοπρόβειου γάλακτος στη χώρα. 

Σήμερα, η φέτα Δωδώνη εξάγεται σε 50 χώρες του εξωτερικού και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την υψηλή της ποιότητα.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καταναλωτές για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα προϊόντα μας για ακόμη μία χρονιά, τιμώντας με αυτό το τρόπο την αυθεντικότητα και ποιότητα στην καθημερινή διατροφή τους.  Η ΔΩΔΩΝΗ, πάντα πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π. Για την παραγωγή της φέτας μας, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αγνές πρώτες ύλες και 100% ελληνικό γάλα, που συλλέγουμε καθημερινά από μικρούς και μεγάλους Έλληνες παραγωγούς, κυρίως από την περιοχή της Ηπείρου. Είναι μεγάλη μας χαρά η φέτα ΔΩΔΩΝΗ – ένα προϊόν με μεγάλη ιστορία, ασύγκριτη ποιότητα και αυθεντική γεύση – να έχει ξεπεράσει για ακόμη μία φορά σε πωλήσεις τον κοντινότερο ανταγωνιστή μας και να παραμένει στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών».