ΕΦΕΤ: Οδηγίες για προστασία του ελαιολάδου από τη νοθεία

Νέα διεθνής διάκριση για ελληνικό λάδι. 

Μία σειρά από βραβεία ποιότητας και σχεδιασμού για τα προϊόντα της κέρδισε η εταιρεία Olympian Green στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LA 2019, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα «Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Oly Oil Traditional», «Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Oly Oil με γεύση wasabi» και «Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Ktima Louiza» κατέκτησαν τρία χάλκινα μετάλλια και ένα βραβείο εξαιρετικού σχεδιασμού.

Επίσης, τα παραπάνω προϊόντα συμπεριελήφθησαν στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων ελαιόλαδων της διεθνούς αγοράς για το 2019.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία εξαιρετικά τιμητική διάκριση για την Olympian Green, που έρχεται για ακόμα μία φορά να επιβραβεύσει τις προσπάθειες όλης της ομάδας που εργάζεται ακατάπαυστα για να προσφέρει ποιοτικό βραβευμένο ελαιόλαδο.

Η Olympian Green παράγει συσκευασμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, ξύδι μπαλσάμικο, κ.λπ. Η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή υπερσύγχρονων ολοκληρωμένων παραγωγικών εγκαταστάσεων 3.000 τ.μ. Τα προϊόντα της Olympian Green διατίθενται σε περισσότερες από 20 χώρες.