Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης που διαθέτει και online παρουσία μέσω του eshop.masoutis.gr και το you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους στις on-line αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του eshop.masoutis.gr, θα έχουν πλέον πρόσβαση στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει το you.gr με χιλιάδες προϊόντα, σε 500 διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ αυτών εξοπλισμό πληροφορικής, smartphones και τηλεοράσεις, είδη για το σπίτι, είδη μόδας, είδη γυμναστικής, εργαλεία κλπ. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορούν να παραγγέλνουν, έχοντας ταυτόχρονα, όποτε χρειαστούν, υποστήριξη και από τους δύο οργανισμούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Σήμερα, που οι καταναλωτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με τις ηλεκτρονικές αγορές για να καλύψουν τις ανάγκες  τους, συνεργασίες όπως αυτή μεταξύ της Μασούτης και του you.gr, είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς βελτιώνουν την on-line αγοραστική εμπειρία  και διευκολύνουν τους πελάτες στην καθημερινότητά τους».