Εταιρείες με παιχνίδια για μίνι μάρκετ

Πολλές είναι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των παιχνιδιών και προμηθεύουν με παιχνίδια τα μίνι μάρκετ, τα καταστήματα ψιλικών και τα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Οι επαγγελματίες της αγοράς έχουν, έτσι, τη δυνατότητα να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν για το κατάστημά τους, αλλά κυρίως τις επιχειρήσεις με τις οποίες νιώθουν ασφάλεια να συνεργαστούν. Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω οι κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών για μίνι μάρκετ στη χώρα μας.

Mad Max

Η εταιρεία Mad Max διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην αγορά παιχνιδιών στην Ελλάδα και πλέον αποτελεί πρωτοστάτη στα μικρά παιχνίδια και τις «τυχερές» συσκευασίες (Σακούλες, Κουτιά, Μπότες, Αυγά), καθώς και σε μία σειρά από άλλα hot προϊόντα. Η Mad Max προσφέρει, επίσης, τα προϊόντα της στη μικρή λιανική μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διανομής, όπου συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο φροντίζουν για την παράδοση των προϊόντων της, με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε περιοχή. Βασικός παράγοντας για την εταιρεία, αλλά και ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, είναι η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, που έχουν ως στόχο να καταστήσουν το σημείο της μικρής λιανικής κέντρο ενδιαφέροντος για όλη την οικογένεια.

Διακάκης Εισαγωγική

Η Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο των σχολικών ειδών, ειδών χειροτεχνίας και γραφείου, παιχνιδιών και δώρων. Στο κομμάτι των παιχνιδιών, η εταιρεία διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων εγνωσμένης αξίας, τα οποία θεωρούνται ιδανικά και για τα μίνι μάρκετ και τη μικρή λιανική.
Με κεντρικά γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και με ένα μεγάλο και ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών (πάνω από 5.000 σημεία πώλησης) στο λιανεμπόριο, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, γραφικής ύλης, είδη δώρων και σούπερ μάρκετ, η εταιρεία καλύπτει και ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, η Διακάκης Εισαγωγική εξάγει τα προϊόντα της σε 55 χώρες: στην Κύπρο, στα Βαλκάνια (Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Αλβανία κ.ά.), στην Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία κ.ά.), στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ασία και στην Καραϊβική. 

Desyllas Games

Η εταιρεία Παιχνίδια Δεσύλλας κατασκευάζει παιχνίδια η ίδια, ενώ ταυτόχρονα είναι και επίσημος διανομέας σε μία σειρά από γνωστά brands. Λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι Αττικής, όπου κατασκευάζει επιτραπέζια παιχνίδια για το παιδί, τον ενήλικα και την οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια, έχει ετοιμάσει και μια καινούργια σειρά παιχνιδιών με κάρτες και μικρά επιτραπέζια, τα οποία διαθέτει στην αγορά της μικρής λιανικής. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα παιχνίδια με τις κάρτες είναι τα γνωστά ΥΠΕΡΑΤΟΥ, με τα οποία έπαιζαν για ώρες οι παλαιότερες γενιές στην παιδική τους ηλικία. Τα επιτραπέζια είναι παιχνίδια γνώσεων, σε μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα γκάμα. Οι δύο αυτές κατηγορίες θεωρούνται ιδανικές, και λόγω της τιμής που έχουν, για τα μίνι μάρκετ. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει και μικρά λούτρινα.

Next SA

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας, με κορύφωση τα Χριστούγεννα, είναι οι εποχές των πολλών ονομαστικών εορτών, των παιχνιδιών και των δώρων. Τα καταστήματα μικρής λιανικής, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα του διευρυμένου ωραρίου, μπορούν να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες των πελατών τους σε αυτά τα προϊόντα. Η ΝΕΧΤ ΑΕ προσφέρει μεγάλη ποικιλία δώρων και παιχνιδιών με ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία μπορεί ο καθένας να δει με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής τους στο www.nextstore.gr. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ελλάδα, από το 1993, τα ομώνυμα ποιοτικά προϊόντα χαρτοπωλείου: τετράδια, ημερολόγια, είδη αρχειοθέτησης, τσάντες και κουτιά δώρου, προσκλητήρια, σχολικά ενθύμια, παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια κ.ά. Η ΝΕΧΤ είναι κάθετη μονάδα γραφικών τεχνών (τυπογραφείο, βιβλιοδετείο, κυτιοποιία), η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει –μεταξύ άλλων– και τα ακόλουθα brands: COMIX, ADEL, ARTMATE, SUPERTITE, DONG-A, CENTROPEN, M&T displays, BALUNE.

Evnik

H εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2003 στον τομέα των περιπτέρων, ψιλικών και μίνι μάρκετ, με χονδρική πώληση σε τυχερές σακούλες, παιχνίδια, δώρα, είδη καπνιστή. Το 2007 ξεκίνησε τις εισαγωγές των προϊόντων της από Κίνα-Ασία και Ευρώπη, εξυπηρετώντας πλέον και πελάτες υπερχονρδικής. Έτσι, αύξησε παράλληλα και την γκάμα των προϊόντων της. Η Evnik τονίζει πως στόχος της παραμένει πάντα η ανταγωνιστική τιμή, η ποικιλία και η άμεση διάθεση των προϊόντων στον πελάτη.

Τσαγκογέωργας

Η εταιρεία Τσαγκογέωργας εδρεύει στο Αιγάλεω. Διαθέτει πληθώρα παιχνιδιών, που στην πλειονότητά τους μπορούν να διατεθούν στα καταστήματα της μικρής λιανικής. Κάνει αποκλειστικά χονδρικό εμπόριο, ενώ οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν εύκολα και μέσω διαδικτύου. Η εταιρεία, στην ιστοσελίδα, έχει αναλυτικούς καταλόγους ανά κατηγορία προϊόντων, τους οποίους μπορεί να κατεβάσει κανείς για να δει τα διαθέσιμα προϊόντα.

Alfa Toys

Η Alfa Toys ιδρύθηκε το 1997 από τον Αντώνιο Ανδρόνικο και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον χώρο των παιχνιδιών – ειδών δώρων και μετέπειτα των εποχικών ειδών (Χριστουγεννιάτικα – Αποκριάτικα – Καλοκαιρινά), ψιλικών και σχολικών ειδών. Σήμερα, έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα ως εργαλείο παραγγελιών για τους πελάτες της, με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, καθώς και την άμεση ενημέρωσή τους για νέα προϊόντα και προσφορές. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν, μέσω του σάιτ αλλά και από το κατάστημα που διατηρεί η Alfa Toys, να διαλέξουν τα είδη που επιθυμούν και είτε να τα προμηθευτούν οι ίδιοι είτε να τους αποσταλούν. Η εταιρεία διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής για τις παραγγελίες των πελατών της σε όλη την Αθήνα, ενώ για πελάτες εκτός Αθηνών συνεργάζεται με πρακτορείο μεταφορών.