χυμός Amita

Ο χυμός Amita της CocaCola Τρία Έψιλον, κατόρθωσε φέτος να ξεχωρίσει και να αποσπάσει πολλαπλές διακρίσεις στα iTQi Superior Taste Awards, μια διοργάνωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), που επιβραβεύει προϊόντα κατόπιν αναλύσεως των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών  ποιότητας και γεύσης.

Επιβράβευση ξεχωριστής ποιότητας και γεύσης έλαβε στις Βρυξέλλες ο χυμός Αmita Μotion, που συνδυάζει 9 φρούτα και 7 βιταμίνες, ενώ με δύο αστέρια βραβεύτηκαν οι 100% φυσικοί χυμοί χωρίς προσθήκη ζάχαρης, Amita Πορτοκάλι, Amita Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο, Amita Fun Blue & Amita Fun Red και τα φρουτοποτά Amita Βύσσινο, Amita Ροδάκινο και Amita Πορτοκάλι-Βερίκοκο-Μήλο. Επίσης, ένα αστέρι ανώτερης γεύσης απέσπασε και ο χυμός Amita Fun Καρότο.

Η επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες επιβράβευσε την Amita, μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Amita στο τηλ. 800 11 55 801