ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ: Κέρδη 15,5 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο

Στα 15,5 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα κέρδη που μοίρασε το μήνα Μάρτιο, το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ, το οποίο και διανέμεται μέσω πολλών σημείων λιανικής, μεταξύ των οποίων και τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα.

Στο επόμενο τεύχος Μαΐου-Ιουνίου, του περιοδικού Mini Market & Μικρή Λιανική μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τις πωλήσεις του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ από το δίκτυο της μικρής λιανικής και συγκεκριμένα, το μίνι μάρκετ.

Όσον αφορά τα επιμέρους στοιχεία δε, την εβδομάδα από τις 26 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2018, μοίρασε συνολικά 3.723.548 ευρώ και μεταξύ των νικητών, ένας υπερτυχερός κέρδισε 200.000 ευρώ, στο παιχνίδι  «Μαγικά Κεράσια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γκάμα των παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ, διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι αξίας 1 ευρώ «Τυχερός Στόχος», που μοιράζει κέρδη μέχρι και 10.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ μίνι μάρκετ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Μάθετε περισσότερα για το ΣΚΡΑΤΣ εδώ