Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την είσοδό του στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Η αλυσίδα supermarket, με δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 332 σημεία στην Ελλάδα, διαθέτει πλέον τις πολυσυσκευασίες ΘΕΟΝΗ 500ml και 1,5lt, συστήνοντας το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.  

Δύο εταιρίες, με αμιγώς ελληνική ταυτότητα και με βασικό μέλημά τους την ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους θέτοντας υψηλότερους στόχους, όσον αφορά την αγοραστική εμπειρία του σύγχρονου καταναλωτή. Η συνεργασία αυτή έρχεται να ενδυναμώσει τη στρατηγική ανάπτυξης της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. με στόχο να φέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή και να διευρύνει τα σημεία πώλησης του προϊόντος.

Ο CEO & Managing Director της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, Δημήτρης Τσέλιος, με αφορμή την συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι και πραγματικά ευτυχείς που μέσα σε μια δύσκολη συνθήκη καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς. Η είσοδός μας στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ επισφραγίζει την αυξανόμενη ζήτηση και την ανοδική πορεία του ΘΕΟΝΗ, το οποίο έχει ήδη κερδίσει μία σπουδαία θέση στην καρδιά των καταναλωτών».