Μια νέα σειρά προϊόντων κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη γνωστή εταιρεία Αρκάδι, που είναι κατάλληλη για τα μέλη ολόκληρης της οικογένειας. Πρόκειται για τα προϊόντα «Αρκάδι Pure All 0+», που περιλαμβάνει φυσικά προϊόντα για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα και είναι κατάλληλα για vegan. 

Στην αγορά οι κωδικοί είναι διαθέσιμοι σε 2 τύπους:

Με καλέντουλα: Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο 90% φυσικό, με σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα και ερεθισμούς, περιέχει φυσικό εκχύλισμα καλέντουλας, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, χυμό αλόης και πανθενόλη και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα 97% φυσικό, από εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, χυμό αλόης, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

-Με λεβάντα: Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο 90% φυσικό, με σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα και ερεθισμούς, περιέχει φυσικά εκχυλίσματα λεβάντας και χαμομηλιού, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη και ένα απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα για το σώμα 97% φυσικό, από εκχυλίσματα λεβάντας, χαμομηλιού και καλέντουλας, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, χυμό αλόης, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

Όλες οι συσκευασίες «Αρκάδι Pure All 0+» είναι 100% ανακυκλώσιμες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Αρκάδι στο τηλ. 2103242685