Balkannabis Expo

Η μεγαλύτερη Διεθνής Εμπορική Έκθεση για την ιατρική και τη βιομηχανική κάνναβη Balkannabis Expo 2018, θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως την 3η Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας ενημέρωσης της κοινής γνώμης και την ανάπτυξη του συγκεκριμένου οικονομικού κλάδου στην Ελλάδα.

Μία πρώτη ιδέα για την αγορά είχατε πάρει από το περιοδικό Mini Market & Μικρή Λιανική κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Athens Kannabis Expo, αλλά με την αγορά να αναπτύσσεται διαρκώς, η επόμενη συνάντηση της αγοράς είναι προ των πυλών.

Η νέα Έκθεση θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, ενώ παράλληλα στηρίζεται από διεθνείς φορείς, οργανισμούς και δίκτυα, όπως International Cannabis and Cannabinoid Institute (ICCI), ENCOD, FAAAT, NoNo Hemp Expo, ICANNA.

Κατά τη διάρκεια της Balkannabis Expo 2018 θα παρουσιαστούν περισσότεροι από 120 εκθέτες των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, θα διεξαχθούν 2 συνέδρια με 30 ομιλητές, επαγγελματικά σεμινάρια για ιατρούς, θεραπευτικό προσωπικό και καλλιεργητές, εργαστήρια για τη χρήση της κάνναβης στη διακόσμηση, τη μαγειρική και τη δόμηση, ενώ το τριήμερο εκδηλώσεων θα συμπληρώσουν εικαστικά και μουσικά δρώμενα.

Η κάνναβη θεωρείται ένας από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους οικονομικούς κλάδους με χιλιάδες εφαρμογές στην ιατρική και τη βιομηχανία. Εκτιμάται ότι μπορεί να διαμορφώσει νέα δεδομένα ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, ανοίγοντας ταυτόχρονα πολυάριθμες θέσεις εργασίας και υψηλά κέρδη από εξαγωγές.

Αναλυτικές πληροφορίες για την Έκθεση στην ιστοσελίδα www.balkannabisexpo.com