Αμόργιον Το πρώτο ρακόμελο της ΕλλάδαςΜ.Μ.: Πώς εξυπηρετείτε σήμερα την αγορά των μίνι μάρκετ;

Α.Β.: Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλη την Ελλάδα με τοπικούς χονδρέμπορους που τα διανέμουν, αλλά και απευθείας, αν οι τοπικοί χονδρέμποροι δεν τα έχουν. Συνεργαζόμαστε με πάρα πολλά μίνι μάρκετ σε όλη την Ελλάδα και τα προμηθεύουμε και με ποτό για να κερνάνε! Κι αυτό γιατί η δύναμη των ποτών μας είναι η μεθυστική γεύση τους. Όλα τα προϊόντα μας είναι ποιοτικά και πολύ εύγευστα και όλα αρέσουν σε όποιον τα δοκιμάσει.

Μ.Μ.: Ποια προϊόντα σας έχουν μεγαλύτερη ζήτηση στη μικρή λιανική και τι προτείνετε να δοκιμάσουν σε ένα μίνι μάρκετ ή ένα παντοπωλείο;

Αμόργιον Το πρώτο ρακόμελο της ΕλλάδαςΑ.Β.: Η ποιότητα είναι κάτι που ξεχωρίζει σε όλα μας τα προϊόντα και άρα στο σύνολό τους μπορούν να «κερδίσουν» κάθε καταναλωτή που θα τα δοκιμάσει. Επειδή όμως τα μίνι μάρκετ δεν διαθέτουν μεγάλους χώρους αποθήκευσης, προτείνουμε να βάλουν πρώτα το Αμόργιον Ρακόμελο των 500, 200 ή 50 ml που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και αν μπορούν να πάρουν και την ψημένη, το Φραγκοσυκόμελο, το ούζο, την τσικουδιά και τα υπόλοιπα ποτά και κρασιά μας.

Μ.Μ.: Η κατανάλωση κρασιού έχει μειωθεί εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα, τα χύμα αποστάγματα έχουν δημιουργήσει ζητήματα στην αγορά, ενώ και η φορολογία αυξάνεται διαρκώς. Πόσο εύκολο είναι για μία εταιρεία όπως η δική σας, να ανταπεξέλθει επιχειρηματικά στα σημερινά δεδομένα της χώρας;

Α.Β.: Στην κρίση την οποία διανύουμε, προσπαθούμε να επιβιώνουμε παρασκευάζοντας ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές. Η εταιρεία μας ίδρυσε ποτοποιία για να παρασκευάζει ένα μόνο ποτό, το Αμόργιον Ρακόμελο. Σήμερα που μιλάμε, έχουμε 5 είδη ρακόμελου (κλασικό, soft, special, ουισκάτο) και άλλα 6 νέα ποτά.

Επίσης παρασκευάζουμε 7 βιολογικά κρασιά, λουκούμια σε 4 γεύσεις καθώς και παστέλια. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθούμε να επιβιώσουμε και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε πολύ καλά.
Το μεγάλο πρόβλημα στην αγορά είναι τα χύμα ρακόμελα, τα οποία δεν πληρώνουν φόρους, μας δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό και δυσφημούν ένα ποτό, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εθνικό παραδοσιακό ποτό.

Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλα τα παράνομα χύμα ποτά (τσικουδιές, τσίπουρα, κρασιά) που υπάρχουν στην αγορά και κατά την άποψή μου, θα πρέπει το κράτος, να λάβει μέτρα, γιατί στο τέλος, όλες οι νόμιμες επιχειρήσεις που προσπαθούν με πολύ μεράκι να φτιάξουν τα προϊόντα τους, να πληρώνουν τους φόρους και το προσωπικό τους, θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης, με αποτέλεσμα να κλείσουν.

E-shop για καταναλωτές και επαγγελματίες

Αμόργιον Το πρώτο ρακόμελο της ΕλλάδαςΤα προϊόντα της εταιρεία Αμόργιον, μπορεί κανείς να τα παραγγείλει και ηλεκτρονικά, καθώς το website της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amorgion.gr λειτουργεί και ως e-shop, ανταποκρινόμενο στις τάσεις της νέας εποχής για καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει φροντίσει και για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών. Με την είσοδό τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας, επαγγελματίες, όπως οι ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σε ειδική φόρμα και εν συνεχεία θα τους αποσταλούν προσπέκτους, τιμοκατάλογοι, αλλά και δείγματα, από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων τους ενδιαφέρει.