Αυξάνονται οι επιλογές για τους επαγγελματίες της αγοράς

Η «εκτόξευση» των πωλήσεων στους κλάδους των απολυμαντικών και των χαρτικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχει ήδη «φουντώσει» τον ανταγωνισμό στην αγορά, με νέα προϊόντα να κάνουν την εμφάνισή τους και νέους «παίκτες» να διεκδικούν μερίδια από τη μεγαλύτερη «πίτα» που έχει δημιουργηθεί. Ως εκ τούτου, υπάρχει πια και μία πολύ μεγαλύτερη γκάμα σε αντισηπτικά κι άλλα προϊόντα καθαρισμού, τα οποία μπορεί ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής να διαλέξει για τα ράφια του, με βάση ό,τι ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής του. Ενδεικτικά, παρουσιάζεται παρακάτω μία σειρά από σχετικά προϊόντα, που είναι διαθέσιμα και στη μικρή λιανική.


Υγρά μαντιλάκια χεριών από την εταιρεία ΜΕΓΑ

Υγρά μαντηλάκια χεριών από την εταιρεία ΜΕΓΑΤα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντίλια Wet Hankies Antibacterial, με δράση κατά των μικροβίων, έχει λανσάρει στην αγορά η εταιρεία ΜΕΓΑ. Χάρη στην ενισχυμένη αντιβακτηριδιακή τους σύνθεση, με οινόπνευμα κι επιπλέον αντιβακτηριδιακούς παράγοντες, τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντίλια Wet Hankies Antibacterial:

  • προσφέρουν πιστοποιημένη αντιμικροβιακή δράση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
  • δρουν αποδεδειγμένα κατά του ιού της γρίπης Η1Ν1
  • προστατεύουν αποτελεσματικά τα χέρια, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα.

Εκτός από άρωμα λεμονιού, τα Wet Hankies Antibacterial είναι διαθέσιμα και σε αρώματα όπως πορτοκάλι και πράσινο μήλο.Το χαρτοφυλάκιο συμπληρώνεται με ένα ακόμα προϊόν, τα υγρά μαντίλια Wet Hankies Sensitive. Χάρη στο extra thick μαντίλι και σε μία μοναδικά απαλή σύνθεση, εμπλουτισμένη με 95% φυσικά συστατικά (όπως χαμομήλι & αλόη) κι επιπλέον ενυδατικούς παράγοντες (όπως γλυκερίνη), τα υγρά μαντίλια Wet Hankies Sensitive καθαρίζουν απαλά, ενώ προστατεύουν τα χέρια από ξηρότητα κι ερεθισμούς.

Απολυμαντικό Spray Dettol για επιφάνειες

Το απολυμαντικό spray Dettol κατάλληλο για επιφάνειες κυκλοφορεί στα καταστήματα με άρωμα Spring Waterfall. Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 400ml και, σύμφωνα με την εταιρεία, προστατεύει από τις ασθένειες, εμποδίζοντας την εξάπλωση των βλαβερών βακτηριδίων και των ιών. Είναι κατάλληλο για χρήση σε είδη υγιεινής, κάδους απορριμμάτων, τηλεφωνικές συσκευές, χειρολαβές θυρών, ντουζιέρες, καναπέδες, στρώματα και σε οποιαδήποτε περιοχή που έρχεται συχνά σε επαφή με ζώντες οργανισμούς. Το spray Dettol προλαμβάνει την εξάπλωση βακτηριδίων κι ιών από τις επιφάνειες, συμβάλλοντας στην υγιεινή του σπιτιού. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων (e coli, σαλμονέλα, λιστέρια, σταφυλόκοκκος aureus, καμπυλοβακτηρίδια, στρεπτόκοκκος, μύκητας «πόδι του αθλητή», MRSA) και των ιών (γρίπης τύπου A H1N1, ρινοϊού, που αποτελεί την κύρια αιτία του κοινού κρυολογήματος, ροταϊού, που αποτελεί την κύρια αιτία λοιμώξεων του κατώτερου αναπνευστικού σε παιδιά, πολιομυελίτιδας 1, αδενοϊού τύπου 2, ιού του απλού έρπητα τύπου 1&2, ιού της ηπατίτιδας Α). Δεν περιέχει άρωμα, χρώμα και χλώριο. Είναι ασφαλές για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού.

Αντισηπτικό Natura Παπουτσάνης

Ένα αντισηπτικό gel χεριών, το Natura, σε συσκευασία των 60ml κυκλοφορεί στην αγορά από την εταιρεία Παπουτσάνης. Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και με σύνθεση σύμφωνα με τα κριτήρια του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας. Περιέχει 80 % v/v αιθυλική αλκοόλη για άμεση δράση χωρίς χρήση νερού. Απολυμαίνει τα χέρια κι εξουδετερώνει τα μικρόβια, ενώ διατίθεται σε πρακτική συσκευασία για εύκολη χρήση.

Σακούλες απορριμμάτων Sanitas

Η Sanitas, η γνωστή μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, θέλοντας συνεχώς να δίνει λύσεις στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού έχει παρουσιάσει τις μικρές σακούλες απορριμμάτων, χωρητικότητας 24 και 25 λίτρων, για μικρά καλαθάκια. Η Sanitas λάνσαρε το προϊόν σε δύο εκδοχές, την κλασική μικρή σακούλα (25 l) και τη μικρή σακούλα με χερούλια (24 l). Τα χερούλια προσφέρουν πρακτικό, εύκολο, κι υγιεινό τρόπο κλεισίματος και μεταφοράς των απορριμμάτων, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα των καταναλωτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικρές σακούλες Sanitas για μικρά καλαθάκια απορριμμάτων είναι φτιαγμένες από πρωτοποριακό, λεπτότερο υλικό νέας τεχνολογίας, που τις κάνει πιο ελαστικές κι ανθεκτικές. Οι σακούλες διατίθενται σε τέσσερα χρώματα κι αρώματα.

Καθαριστικά γενικού καθαρισμού Endless

Προϊόντα γενικού καθαρισμού περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας Ευρωχαρτική, που αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών και την εμπορία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Για τα ράφια των μίνι μάρκετ, η εταιρεία διαθέτει τη σειρά απορρυπαντικών Endless, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα υγρά γενικού καθαρισμού Endless Ultra. Διατίθενται σε αρώματα όπως ανθισμένη κοιλάδα και φρεσκάδα εξοχής. Τα υγρά απορρυπαντικά της σειράς είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό δαπέδων κι επιφανειών και κυκλοφορούν σε πρακτική, οικονομική συσκευασία των 2 λίτρων.

Σειρά SOFTLINE από την Astor Hellas

Η οικογένεια προϊόντων Softline δημιουργήθηκε έχοντας υπόψη τις βασικές, καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού. Η σειρά των προϊόντων διαθέτει ευρεία γκάμα από σκόνες πλυσίματος κι απορρυπαντικά, μεγάλη επιλογή από πετσέτες και πανιά καθαριότητας, καθώς και υγρά μαντιλάκια και λύσεις για τη συσκευασία τροφίμων, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Έχοντας προβλέψει τις ανάγκες του καταναλωτή, η οικογένεια Softline αναπτύσσεται διαρκώς, προσφέροντας προϊόντα υψηλού επιπέδου για το σπίτι.