Διεθνής διάκριση καινοτομίας για το μαύρο παγωτό της Κρι Κρι

Διεθνή διάκριση εξασφάλισε η ελληνική εταιρεία Κρι Κρι στην έκθεση PLMA για την καινοτομία του νέου της παγωτού Rodeo Black Cookies, που ακολουθεί την γενικότερη τάση σε Ευρώπη και Αμερική παραγωγής προϊόντων με ενεργό φυτικό άνθρακα.

Η διεθνής έκθεση PLMA – “ World of Private Label” έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTER του Άμστερνταμ και θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως διεθνής έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας, καθώς για σχεδόν 30 χρόνια, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της λιανικής πώλησης και τους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, ποτών, χαρτικών, ειδών υγιεινής και ειδών σουπερμάρκετ.

Η Kρι Kρι ξεχώρισε για το μαύρο παγωτό της ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, για την οποία είχατε διαβάσει στο minimarketmag.gr, είναι ένα φυσικό προϊόν γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και για την θετική του επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Επιπλέον, η έκθεση αποτέλεσε για την εταιρεία ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές  με στόχο την επέκταση των υπαρχουσών συνεργασιών με την τοποθέτηση προϊόντων  παγωτού και γιαούρτης  στα ράφια των μεγάλων ευρωπαϊκών αλυσίδων σουπερμάρκετ. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Κρι Κρι στο τηλ.: 23210 68300