Η 6η Food Expo κατά τις τρεις ημέρες της λειτουργίας της επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τα τρόφιμα και ποτά στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η προσέλευση επαγγελματιών από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης ήταν μεγάλη και δεν αφορούσε μόνο την αγορά της Ελλάδας. Εκατοντάδες hosted buyers από 83 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο, διαμόρφωσαν ακόμα πιο κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν ως εκθέτες.

Προϊόντα για μίνι μάρκετ από το εξωτερικό στη Food Expo 2019

Παράλληλα όμως, στη Food Expo 2019 είχαν «ισχυρή» παρουσία και εκθέτες από διάφορες χώρες του κόσμου, που παρουσίασαν στην έκθεση προϊόντα διαθέσιμα και για την ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας το διεθνή χαρακτήρα της. Στο Hall 1 υπήρχαν περίπτερα από δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος, το Κατάρ, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Σουηδία, η Ινδονησία, η Κίνα, η Ιαπωνία, καθώς και το Λίβανο, που ήταν και η τιμώμενη χώρα.
Ανάμεσά τους δε και πολλές επιχειρήσεις με προϊόντα ιδανικά και για μίνι μάρκετ, κάποια εκ των οποίων διατίθενται ήδη στη χώρα μας, αλλά και άλλα που εξέταζαν τη ζήτηση και έψαχναν αντιπροσώπους και χονδρέμπορους για να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στα ράφια των ελληνικών μίνι μάρκετ. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω εκθέτες και προϊόντα από το εξωτερικό.