Κατσέλης «Διπλοζυμωτό» Ολικής Άλεσης

Μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων για την αγορά της μικρής λιανικής που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, έχει δημιουργήσει και η εταιρεία Κατσέλης. Πρόκειται για τους κωδικούς «Διπλοζυμωτό» που κυκλοφορούν στα καταστήματα πώλησης τροφίμων σε 4 διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Ανάμεσα στο σταρένιο, το πολύσπορο και το καλαμπόκι, ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής –όπως και ο τελικός καταναλωτής– μπορούν να βρουν και το «Διπλοζυμωτό» Ολικής Άλεσης. Στο σύνολό τους, δε, τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά. Είναι κατάλληλα για την παρασκευή τοστ αλλά μπορούν να συνοδεύσουν και πλήθος άλλων παρασκευών.

Παιδικά ζυμαρικά ολικής άλεσης από την Ήλιος

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος έχει λανσάρει στην αγορά δυο νέα προϊόντα ολικής άλεσης, με στόχο να προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στην καθημερινή διατροφή των παιδιών, και όχι μόνο. Τα Ζωάκια Ολικής ήρθαν να προστεθούν στη σειρά «Τα παιδικά μας», όπου η Βιομηχανία ζυμαρικών  Ήλιος διαθέτει ήδη μεγάλη ποικιλία σχημάτων για παιδιά όλων των ηλικιών, μια σειρά μοναδική για την ελληνική αγορά που δημιουργήθηκε με φροντίδα για τους λιλιπούτειους φίλους και τις ανάγκες τους. Ο Τραχανάς Ολικής με αγελαδινό γάλα, που ανήκει στη σειρά παραδοσιακών ζυμαρικών Ήλιος, αποτελεί επίσης μια νέα επιλογή προσανατολισμένη στην υγιεινή διατροφή και στις προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης προσφέρουν όλα τα πολύτιμα συστατικά του φλοιού των σπόρων του σταριού και για αυτό είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες ενώ παρέχουν ενέργεια στον οργανισμό. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος με τα νέα προϊόντα ολική άλεσης που παρουσίας επιχειρεί να ακολουθήσει τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς, να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και στην συνεχώς ενισχυόμενη καταναλωτική τάση για έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής.

Επιλεγμένες ποικιλίες αλεύρων «Bread You Love»

Μια νέα σειρά προϊόντων που διευκολύνει τις οικιακές παρασκευές ψωμιού λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά η Αλλατίνη. Πρόκειται για τους κωδικούς της σειράς «Bread You Love» που συνδυάζουν την καινοτομία, την παράδοση αλλά και την ευκολία. Ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής μπορεί να προμηθευτεί για το κατάστημά του τα Ηπειρώτικα Ζυμώματα για Χωριάτικο Ψωμί και Πίτες, το Διαλεχτό Πολύσπορο, τα Ιταλικά Ζυμώματα για Pizza και Focaccia, αλλά και έναν κωδικό ολικής άλεσης. Πρόκειται για το Αγιορείτικο με άλευρα Ολικής Άλεσης Πετρόμυλου. Με σημείο αναφοράς τις παραδοσιακές συνταγές των μοναχών του Αγίου Όρους, το εν λόγο προϊόν συνδυάζει άλευρα σιταριού αλεσμένο σε πετρόμυλο και σίκαλη ολικής άλεσης.

Fitness Οriginal με βρώμη ολικής άλεσης

Η γκάμα των γνωστών δημητριακών Fitness της Nestlé επεκτάθηκε με μία νέα γευστική πρόταση πρωινού, τις μπάρες δημητριακών Fitness Οriginal με 75 θερμίδες ανά μπάρα. Οι νέες μπάρες δημητριακών απευθύνονται σε αυτούς που προτιμούν τις κλασικές γεύσεις και αποτελούν μια κατάλληλη επιλογή για ένα πρωινό on the go. Η νέα μπάρα δημητριακών Fitness Οriginal μπορεί να συνδυαστεί με ένα φρούτο ή ένα ρόφημα και φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης. Αποτελούν πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και σιδήρου. Τα προϊόντα Nestlé FItness Original είναι διαθέσιμα τόσο για τα ράφια των σούπερ μάρκετ, όσο και των καταστημάτων της μικρής λιανικής. 

Ανανεωμένες συσκευασίες για τους κωδικούς ολικής άλεσης της Barilla

Τα προϊόντα ολικής άλεσης έχει προσθέσει με ανάλογους κωδικούς στο χαρτοφυλάκιό της, και η βιομηχανία ζυμαρικών Barilla. Η εταιρεία λάνσαρε μάλιστα πρόσφατα τη σειρά ζυμαρικών ολικής άλεσης σε νέες συσκευασίες. Οι κωδικοί Integrale της Barilla αποτελούν φυσική πηγή ινών και παρασκευάζονται με σιτάρι ολικής αλέσεως που λαμβάνεται μέσω μιας αποκλειστικής μεθόδου επεξεργασίας του σπόρου στους Μύλους της Barilla, για να προσφέρουν ιδιαίτερη γεύση. Σύμφωνα με την εταιρεία, μια μερίδα (85 γραμμάρια) ζυμαρικών Ολικής Άλεσεως της Barilla παρέχει σχεδόν το 20% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες, που είναι απαραίτητες για τη φυσική ισορροπία του οργανισμού.

Chips ρυζιού ολικής από την Healthy Habits

Η Healthy Habits λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά μια σειρά από snacks, που παρασκευάζονται από καστανό ρύζι ολικής άλεσης. Πρόκειται για τα προϊόντα «Popped Chips», που είναι κατάλληλα για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και δεν περιέχουν γλουτένη και ζάχαρη. Τα chips κυκλοφορούν σε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς σε σακουλάκια των 60 γραμμαρίων στις γεύσεις: Sour Cream & Κρεμμύδι, Pizza, Θαλασσινό Αλάτι & Μαύρο Πιπέρι (vegan), Τυρί.Το snack της Healthy Habits από καστανό ρύζι ολικής άλεσης διαθέτει τραγανή υφή και δεν τηγανίζεται.

Wraps ολικής άλεσης από την El Sabor

Τη δική της πρόταση έχει παρουσιάσει στην αγορά και η El Sabor, με τα διάσημα wraps της να διατίθενται και σε κωδικό ολικής άλεσης. Πρόκειται για υγιεινά wraps ολικής άλεσης τα οποία είναι ιδανικά για μία στενή γραμμή και μια ισορροπημένη δίαιτα. Η El Sabor ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992 ως η πρώτη παραγωγική μονάδα nacho chips στην Ελλάδα. Σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, με πλήθος ποιοτικών προϊόντων, όχι μόνο στην εγχωρία αγορά, αλλά και με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες.