Τουβλάκια Superbloks από τη Lazarid Toys

Τη νέα καινοτόμο σειρά Superbloks έχει φέρει στο κανάλι της μικρής λιανικής η οικογενειακή ελληνική επιχείρηση, Lazarid Toys, που κατασκευάζει παιχνίδια υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Η Lazarid Toys δραστηριοποιείται στην αγορά των παιχνιδιών στην Ελλάδα εδώ και 40 περίπου χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, λανσάροντας σε μίνι μάρκετ και διάφορα άλλα καταστήματα μία νέα σειρά παιχνιδιών, η οποία έχει ήδη κερδίσει τη θετική ανταπόκριση των Ελλήνων καταναλωτών, από τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας της.

Πρόκειται για ένα κλασικό παιχνίδι, τα πλαστικά τουβλάκια SuperBloks. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 ως οικογενειακή επιχείρηση, με βασική δραστηριότητά της την κατασκευή μεταλλικών παιχνιδιών. Τα τελευταία χρόνια επικεντρώθηκε στην κατασκευή παιδικής μεταλλικής κούνιας. Τα τουβλάκια μεγάλου μεγέθους, με τη φίρμα «SuperBloks», τα οποία είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 12 μηνών και άνω, διατίθενται σε 8 διαφορετικά σχήματα και ποικιλία χρωμάτων για αγόρια και κορίτσια. Κυκλοφορούν, κυρίως, σε πλαστική συσκευασία (κουβά, κουτί ή σακούλα) χωρητικότητας από 15 έως και 345 τεμάχια, αναλόγως με τις ανάγκες του σημείου πώλησης.

Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών από τη Στεργίδης

Παιχνίδια και τυχερές σακούλες είναι διαθέσιμα για τον επαγγελματία της μικρής λιανικής και από την εταιρεία Στεργίδης. Η Στεργίδης Α.Ε.Μ.Ε. είναι μία καθαρά ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση το 1971 στην Αθήνα. Αρχικός σκοπός της ήταν η εμπορία, η πρακτόρευση και η διανομή βιβλίων και περιοδικού τύπου, ενώ το 1987 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εμπορική Εξαγωγική Εταιρεία. Αργότερα, η εταιρεία άρχισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο χονδρεμπόριο και τις εισαγωγές πολλών και διαφορετικών ειδών μικρής λιανικής, εμπλουτίζοντας και μεγαλώνοντας το κωδικολόγιό της, το οποίο ξεπερνά τους 2.000 κωδικούς. Σήμερα, η εταιρεία προμηθεύει μέσω χονδρικής πώλησης πάνω από 1.500 σημεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της εγχώριας αγοράς.

Φιγούρες και παιχνίδια με κάρτες από τη Mad Max

Φιγούρες, συλλογές, παιχνίδια με κάρτες, μπάλες, τυχερές σακούλες για παιδιά ηλικίας από τεσσάρων έως δώδεκα ετών περιλαμβάνει η γκάμα της εταιρείας Τσουδής – Mad Max. Οι κωδικοί των παιχνιδιών ανανεώνονται συνεχώς, προκειμένου να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του παιδικού καταναλωτικού κοινού. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 κι έχει στόχο να κάνει το μικρό παιχνίδι προσιτό και διαθέσιμο σε κάθε γειτονιά. Προμηθεύει μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως μίνι μάρκετ και περίπτερα.

Τυχερές σακούλες από την Evnic

H εταιρεία Evnic Toys δραστηριοποιείται από το 2003 στον χώρο των περιπτέρων, των ψιλικών και των μίνι μάρκετ, με χονδρική πώληση σε τυχερές σακούλες, παιχνίδια, δώρα κι είδη καπνιστή. Το 2007 ξεκίνησε τις εισαγωγές των προϊόντων της από την Ασία και την Ευρώπη, εξυπηρετώντας πλέον και πελάτες υπερ-χονρδικής, αυξάνοντας παράλληλα και την γκάμα των προϊόντων της. Προσφέρει προϊόντα στο κανάλι της μικρής λιανικής σε ανταγωνιστική τιμή και ποικιλία, με άμεση διάθεσή τους στον πελάτη.

Ήρωες της Disney από την GIM

ΠαιχνίδιαΗ εταιρεία υφίσταται από το 1980 με σημαντική δράση στην αγορά παιχνιδιών και χαρτοσχολικών προϊόντων. Σήμερα κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική κι ευρωπαϊκή αγορά, με μερίδιο άνω του 35% στη χώρα μας. Παράλληλα, πραγματοποιεί εξαγωγές σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Η συνεργασία με τη Disney το 1992 συνέβαλλε στην ανάπτυξη της, με την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων κι ηρώων κινουμένων σχεδίων σε χαρτοσχολικά προϊόντα. Ενδεικτικά, η GIM A.E. εκπροσωπεί σήμερα σήματα και προϊόντα των: Walt Disney, Warner Bros, Marvel, Cartoon Network, Moto GP, NBA, MGM, HIGH SIERRA, δημιουργώντας παράλληλα και 2 δικά της brand το Paper & Art και το Home Made.

Τα προϊόντα που κατασκευάζει και διαθέτει στην ελληνική κι ευρωπαϊκή αγορά έχουν το πλεονέκτημα της αυθεντικότητας και της σφραγίδας υπεροχής των διεθνών σημάτων που εκπροσωπεί. Παράλληλα, τα προϊόντα έχουν υποστεί τον πιο αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ώστε να παρέχουν την απόλυτη ασφάλεια στους χρήστες τους, είτε αυτοί είναι παιδιά είτε ενήλικες. Τα προϊόντα της GIM A.E. διατίθενται μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο υπερβαίνει τα 4.500 σημεία πώλησης.

Ενδεικτικός πίνακας – Υπάρχουν πολλές ακόμη εταιρείες στο χώρο.