ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Forlabels

Το POCKEE, η mobile εφαρμογή – σύμμαχος στις έξυπνες αγορές στο σούπερ μάρκετ, ξεκινά συνεργασία με την Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και δημιουργούν ένα αποκλειστικό πρόγραμμα επιβράβευσης. Τώρα οι καταναλωτές συγκεντρώνουν πόντους επιβράβευσης μέσω του Pockee κάθε φορά που επιλέγουν προϊόντα με την ειδική σήμανση «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», από τις εταιρείες-Μέλη της Πρωτοβουλίας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ο καταναλωτής ενημερώνεται για τους πόντους που κερδίζει για κάθε προϊόν μέσα από τη mobile εφαρμογή Pockee. Αφού προβεί στην αγορά τους απλώς και μόνο ανεβάζοντας την φωτογραφία της απόδειξης μέσω του Pockee, κερδίζει τους πόντους που του αναλογούν. Μόλις ο καταναλωτής συγκεντρώσει 10.000 πόντους «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» κερδίζει απευθείας 5€ δώρο στο λογαριασμό του. Σήμερα, το Pockee διαθέτει πάνω από 400.000  καταναλωτές που χρησιμοποιούν τη mobile εφαρμογή για να έχουν ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο των αγορών τους στο σούπερ μάρκετ, παρακολουθώντας τα μηνιαία τους έξοδα, ή για να κερδίζουν επιστροφή μετρητών μέσα από το καινοτόμο cashback σύστημα που έχει αναπτύξει.

Κάθε μήνα, το Pockee σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» θα επιβραβεύουν το νικητή που θα έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό πόντων και θα του αποστέλλουν ταχυδρομικώς ένα πακέτο με προϊόντα των εταιριών-Μελών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Νικητής αναδεικνύεται ο καταναλωτής και χρήστης της εφαρμογής Pockee που έχει αγοράσει τα περισσότερα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Πιστότητας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν Ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Σκοπός της Κοινότητας είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Τα πρωτότυπα προϊόντα υψηλής ποιότητας που δημιουργούνται και παράγονται στις ελληνικές επιχειρήσεις και φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι εθνικός μας πλούτος.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης μέσω της εφαρμογής Pockee είναι οι: ΕΨΑ, ΛΟΥΞ , ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΟΣ,  ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ, SKAG, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.