ΑΙΓΑΙΟΝΟ σχεδιασμός όσον αφορά τις ετικέτες, αλλά και τις φιάλες πώς επιλέχθηκε;

Αντιλαμβανόμαστε ότι η παρουσίαση αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί στην πώληση ενός προϊόντος. Φροντίζουμε οι ετικέτες μας να είναι ένας λόγος για να πλησιάσει ο καταναλωτής το ράφι, ακόμα και αν δεν γνωρίζει το brand. Κυρίως, όμως, ακολουθούμε πιστά τη νομοθεσία για την επισήμανση, ώστε τα προϊόντα να ανταποκρίνονται στη σοβαρότητα και την εγκυρότητα της εταιρείας Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε. Γι’ αυτόν τον λόγο διαθέτουμε σταθερούς και έμπιστους συνεργάτες, τους οποίους θεωρούμε πλέον μέλη της εταιρείας μας. Ας μην ξεχνάμε ότι μια κακή συσκευασία θα μπορούσε να υποβαθμίσει ένα πολύ καλό προϊόν.

Το δίκτυο πωλήσεων καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα;

Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι πωλητές μας ταξιδεύουν συνεχώς και διαδίδουν το brand name δικτυώνοντας την εταιρεία σε περιοχές που δεν ήταν γνωστή.

Θεωρείτε ότι η οικονομική κρίση επηρέασε και τον δικό σας κλάδο;

Η οικονομική κρίση, δυστυχώς, επηρέασε το μεγαλύτερο κομμάτι των επιχειρήσεων. Ο κλάδος τροφίμων και ποτών δέχτηκε μεγάλο πλήγμα τόσο από την υπερφορολόγηση, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Είναι γνωστό πλέον ότι ο κλάδος των ποτών δέχεται τεράστιο πλήγμα από το λαθρεμπόριο γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση. Ωστόσο, δεν μεμψιμοιρούμε. Αγωνιζόμαστε συνεχώς και εργαζόμαστε με πίστη και τόλμη. Κάθε δυσκολία μπορεί να αποτελέσει και μια πρόκληση. Η χώρα μας έχει κατά καιρούς αντιμετωπίσει αρκετές κρίσεις. Βρισκόμαστε μέσα σε μια από αυτές. Όσοι μοχθούν και αγαπάνε τη δημιουργία θα επιβιώσουν.

Ποια είναι τα σχέδια της εταιρείας σας για το μέλλον;

Χωρίς δισταγμό και μέσα από αντίξοες συνθήκες, εν μέσω κρίσης, η εταιρεία μας προχώρησε σε επενδύσεις χιλιάδων ευρώ με αξιοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ-ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ).

Ολοκλήρωσε τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και ανανέωσε τον μηχανολογικό εξοπλισμό της. Σκοπός της διεύθυνσης είναι σύντομα να λειτουργήσει και ο αποστακτήρας προϊόντων αμπέλου όπως τσίπουρο, απόσταγμα σταφυλής κ.λπ. Τέλος, θα υπάρξει δυνατότητα επίσκεψης στους χώρους μας, ώστε να παρουσιάζεται από κοντά ο τρόπος παραγωγής οινοπνευματωδών ποτών από μια αμιγώς ελληνική εταιρεία.

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πλεονέκτημα σας έναντι του ανταγωνισμού;

Η εταιρεία υπερέχει κυρίως λόγω της ποιότητας των προϊόντων της. Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας είναι καταρτισμένος επιστήμονας με σπουδαίες γνώσεις και έχει μελετήσει την κάθε σταγόνα από το προϊόν που παράγει. Παράλληλα, μπορούμε να καμαρώνουμε για την ταχύτητα εξυπηρέτησης και την άμεση ικανοποίηση των αναγκών της πελατείας μας. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι τα προϊόντα μας περιέχουν τον χαρακτήρα εκείνων που τα δημιούργησαν.

Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε., 4ο χλμ. ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 85100 ΡΟΔΟΣ
Τηλ: 2241065952 & 2241062535, Website: www.aigaion.net