naturetech

Πρόσφατα προχωρήσαμε σε μία δυναμική κίνηση ανάπτυξης στον χώρο της αθλητικής διατροφής, κλείνοντας αποκλειστική αντιπροσωπεία για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια με μία από τις κορυφαίες εταιρείες των αθλητικών συμπληρωμάτων, την LEADER.

Η συνεργασία με την εταιρεία LEADER είναι ένας τέλειος συνδυασμός, καθώς έτσι ολοκληρώνουμε την γκάμα που προσφέρουμε όπως: συμπληρώματα αθλητικής διατροφής, σκόνες πρωτεΐνης (WΗΕΥ isolate), ροφήματα και μπάρες πρωτεΐνης με λιγότερα ή καθόλου σάκχαρα, λιγότερη η καθόλου λακτόζη και χωρίς γλουτένη. Να προσθέσουμε πως η λακτόζη καθυστερεί την απορρόφηση της πρωτεΐνης στον οργανισμό.

Τα ροφήματα από Aloe Vera που προσφέρουμε έχουν περιεκτικότητα σε αλόη 46%, σε 6 απίθανες γεύσεις: φράουλα, ορίτζιναλ, μάνγκο, φρούτα του πάθους, ανανά και καρύδα. Όπως είναι γνωστό η αλόη είναι ένα θαυματουργό φυτό, που βοηθά στην υγιή πέψη, στη ρύθμιση του βάρους και τα επίπεδα ενέργειας, στην επιδιόρθωση κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης, διαθέτουμε ροφήματα με σπόρους βασιλικού, την καινούργια υπέρ τροφή. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, βοηθούν την πέψη, ενυδατώνουν πλούσια τον οργανισμό, δίνοντας ενέργεια και αναζωογόνηση. Στην ποικιλία των προϊόντων μας είναι και τα φιστίκια με επικαλύψεις και τα διαφορά super fruit με επικάλυψη σοκολάτας (φράουλα & rasberry με γιαούρτι, κεράσι με μαύρη σοκολάτα και άλλα πολλά).

Πώς γίνεται η επιλογή των προϊόντων;

Παρακολουθούμε προσεκτικά τις τρέχουσες τάσεις κατανάλωσης τροφίμων και έτσι δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα, μοναδικών γευστικών συνδυασμών, κυρίως θρεπτικά και ευεργετικά για την υγεία μας, κατάλληλα όχι μόνο για αθλητές αλλά για όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.

Ποιο από τα προϊόντα σας πιστεύετε ότι αξίζει κάποιος να έχει στο κατάστημά του, γιατί είναι best seller;

Όλα τα προϊόντα μας αξίζει να τα έχει ένα κατάστημα στη διάθεσή του, γιατί κάθε ένα από αυτά απευθύνεται σε μια μεγάλη καταναλωτική ομάδα. Σίγουρα, τα προϊόντα με την επικάλυψη σοκολάτας όπως (η σοκολάτα Βελγίου, σοκολάτα πορτοκάλι), καθώς και οι επικαλύψεις γιαουρτιού (φρούτα του δάσους με γιαούρτι και μπανάνα με γιαούρτι) ιδιαίτερα τον χειμώνα είναι πιο ελκυστικά, όπως και οι γεύσεις μύρτιλλο, ρόδι, καρύδια πεκάν και καφές.

Τα φιστίκια με διάφορες γεύσεις έχουν «φαν» χειμώνα καλοκαίρι. Αντίστοιχα, οι χυμοί και τα ποτά αλόης είναι πιο ελκυστικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επομένως, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως όλα μπορούν να είναι best seller ανάλογα με την εποχή και την προτίμηση του καταναλωτή! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τα προϊόντα Naturetech έχουν άριστη ανταπόκριση από τους καταναλωτές.

Τι σχεδιάζετε για το μέλλον; Θα επεκταθείτε και σε άλλου τύπου προϊόντα;

Όπως όλες οι εταιρείες, έτσι και εμείς κοιτάμε την ανάπτυξη. Στοχεύουμε όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς τα σύγχρονα προϊόντα διατροφής της Νaturetech είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μας επιτρέπουν να επεκταθούμε και σε άλλες χώρες. Άλλωστε, ήδη εξάγουμε σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως στην Κύπρο, σε χώρες των Βαλκανίων, κ.ά.

Ξεκινάμε, επίσης, μια νέα γκάμα αθλητικών συμπληρωμάτων της Naturetech (σκόνη πρωτεΐνης και ροφήματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη). Συνεχίζουμε με μεγάλο όραμα, αισιοδοξία και χαμόγελο βλέποντας το μέλλον και απολαμβάνοντας αυτήν τη διαδρομή.

Naturetech EE, Τηλ: 2130418660, Website: www.naturetech.gr