Vegan χυμοί χωρίς ζάχαρη από την GOJI SPIRIT

Οι ανανεωμένοι φυσικοί βιολογικοί χυμοί με Goji berry και συνδυασμούς φρούτων της GOJI SPIRIT αποτελούν μια vegan πρόταση, αποκτώντας πρόσφατα και την πιστοποίηση V-label της European Vegetarian Union. Βραβευμένοι για τη γεύση τους και για την οργανικότητά τους με χρυσό και ασημένιο βραβείο γεύσης στα Mediterranean Taste Awards και Olymp Taste Awards, περιέχουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών, χρωστικών ή άλλων προσθέτων. Δροσεροί χυμοί, περιέχουν πληθώρα αντιοξειδωτικών και βιταμινών, προσφέρουν άμεση ενέργεια και τόνωση και βοηθούν τον οργανισμό να αντεπεξέλθει στις ημερήσιες ανάγκες και δραστηριότητες. Είναι η ιδανική καλοκαιρινή πρόταση. Τα προϊόντα της GOJI SPIRIT προτείνονται για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και την υγεία τους, συνδυάζοντας την ιδιαίτερη γεύση με την καινοτομία.

Βυσσινάδα Nektar

Η εταιρεία Κουρτίδη από τις Σέρρες, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή αναψυκτικών, διαθέτει στην αγορά δώδεκα διαφορετικές γεύσεις. Όλη η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη. H εταιρεία έχει ανανεώσει τις συσκευασίες της και οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τα αναψυκτικά Nektar στη συσκευασία can slim με μοντέρνα σχεδίαση. Παράλληλα, διαθέτει στα καταστήματα λιανικής και τον κωδικό Nektar Βυσσινάδα, ένα δημοφιλές προϊόν από ελληνικούς φυσικούς χυμούς, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα αναψυκτικά Nektar. H Nektar Κουρτίδη διαθέτει συγχρόνους αποθηκευτικούς χώρους, για να βρίσκονται τα εμπορεύματα σε σκιερό και δροσερό μέρος μέχρι την παράδοσή τους στους εμπόρους. Η επιχείρηση παράγει, γενικότερα, κωδικούς σε πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα, τόνικ, cola, πράσινο τσάι, ροδάκινο και λεμόνι, με τα brand Nektar και Frut up.

Αναψυκτικά Frutop από την εταιρεία IBS

Η εταιρεία IBS ΑΕ ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών φιαλών και preforms για τρόφιμα στην Ελλάδα. Από το 1975 ξεκίνησε και η δραστηριοποίησή της στην εμφιάλωση και διανομή αναψυκτικών. Η IBS διαθέτει σήμερα ένα σύγχρονο εργοστάσιο, συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., που εδρεύει στους πρόποδες της Πάρνηθας, στον Δήμο Αχαρνών Αττικής. Εκεί παράγεται και το κορυφαίο brand της στα αναψυκτικά, το Frutop. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς διαφορετικούς και καινοτόμους κωδικούς με ξεχωριστές γεύσεις και έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland Group για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 και ISO 14001.

Λεμονάδα Creta Fresh

Η εταιρεία ΒΙΟΧΥΜ παράγει άριστης ποιότητας χυμούς από φρέσκα κρητικά εσπεριδοειδή, όπως πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ. Διαθέτει στην αγορά και την Creta fresh Λεμονάδα που διακρίνεται για την αυθεντική γεύση και το άρωμά της. Πρόκειται για ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά, από διαλεκτά κρητικά λεμόνια και είναι διαθέσιμη σε συσκευασία του 1L. Η ΒΙΟΧΥΜ, η πρώτη βιομηχανία εκχύμωσης στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1956 και είναι σήμερα ένα από τα λιγοστά εργοστάσια στη χώρα που ασχολούνται παράλληλα με τη μεταποίηση των εσπεριδοειδών και την τυποποίηση των χυμών. Παραλαμβάνει τα φρέσκα εσπεριδοειδή από τον εύφορο κάμπο των Χανίων και τα εκχυμώνει. Τα κρητικά εσπεριδοειδή είναι αυτά που προσδίδουν εξαιρετική ποιότητα και αυθεντική γεύση στους χυμούς της ΒΙΟΧΥΜ, καθώς η ιδιαιτερότητα του κλίματος προσδίδει ξεχωριστά πλεονεκτήματα στις καλλιέργειες.

Γκαζόζα Γεράνι Light

Η εταιρεία Γεράνι διαθέτει και σε καταστήματα μικρής λιανικής μια γκαζόζα σε light εκδοχή για τους καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράζουν προϊόντα με λίγες θερμίδες. Η εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών Γεράνι ΑΕ αποτελεί εξέλιξη της ομώνυμης οικογενειακής επιχείρησης που λειτουργεί εδώ και τρεις γενιές, από το 1928. Το πρώτο, σύγχρονο για την εποχή, εργοστάσιο Γεράνι δημιουργήθηκε το 1966 στο κέντρο της πόλης των Χανίων, ενώ το 1984 οι εγκαταστάσεις μεταφέρθηκαν σε έναν ιδιόκτητο χώρο 8 στρεμμάτων, στην έξοδο της πόλης προς το λιμάνι της Σούδας. Το εργοστάσιο αποτελείται σήμερα από τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και τηρεί άριστες προδιαγραφές. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, ενώ εξάγει τα αναψυκτικά της στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.