ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ΛΕΥΚΟ σε άλμη με μειωμένα λιπαρά

Το νηστίσιμο ΛΕΥΚΟ σε άλμη αποτελεί το καινούργιο δημιούργημα της οικογένειας ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ. Πρόκειται για ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τη νέα του συσκευασία τάπερ σε άλμη, τα μειωμένα λιπαρά (18%), την ενίσχυση με φυτική πρωτεΐνη αλλά και την «τυρένια» γεύση και υφή. Με δροσερή και ισορροπημένη επίγευση, δίνει ευχάριστη διατροφική διέξοδο σε όσους αποκλείουν το τυρί από τη διατροφή τους. Η εταιρεία Family Food ΙΚΕ, το χαρτοφυλάκιο της οποίας περιλαμβάνει μία σειρά από προϊόντα υψηλής ποιότητας, διαθέτει το νηστίσιμο ΛΕΥΚΟ σε άλμη σε δύο συσκευασίες: μία των 200 γραμμαρίων και μία των 4 κιλών για χύμα διάθεση.

Σειρά αλλαντικών Natarele

Σειρά αλλαντικών NataraleΣε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στη «στροφή» σε πιο υγιεινές επιλογές στα αλλαντικά, η εταιρεία Έδεσμα ΑΕΒΕ έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά τη σειρά αλλαντικών «Natarele», χωρίς συντηρητικά και με υψηλές διατροφικές προδιαγραφές. Η σειρά προϊόντων «Natarele» αποτελεί μια πρωτοπόρα ιδέα για την ελληνική αγορά αλλαντικών. Η φιλοσοφία παραγωγής τους ακολουθεί τη μέθοδο του «clean labeling», όπου τα προϊόντα δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Επιπρόσθετα, έχουν χαμηλά λιπαρά και καθόλου γλουτένη. Η επιλογή της καλύτερης ποιότητας κρεάτων σε συνδυασμό με τον χυμό φρούτων και λαχανικών που περιέχουν, δίνουν στα προϊόντα «Natarele» εξαιρετική γευστική απόλαυση με υψηλή διατροφική αξία.

Βούτυρο Lurpak Light

Αναρίθμητα είναι πλέον τα προϊόντα με χαμηλές θερμίδες που κυκλοφορούν και στη μικρή λιανική, αφού πρόκειται για μία από τις ισχυρότερες τάσεις που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια. Ένα ακόμη προϊόν που εντάσσεται στην παραπάνω κατηγορία είναι και το βούτυρο Lurpak Light: ένας κωδικός που προσφέρει τη γνώριμη γεύση του κλασικού βουτύρου Lurpak, με λιγότερα λιπαρά και μόλις 3 φυσικά συστατικά. Το νέο βούτυρο Lurpak Light μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές, όπως κάθε άλλο βούτυρο. Είναι κατάλληλο για χρήση στη ζαχαροπλαστική ή τη μαγειρική στον φούρνο, αλλά και για επάλειψη ή σοτάρισμα.

Γεύμα χαμηλών λιπαρών από την Παλίρροια

Περισσότερες υγιεινές επιλογές γευμάτων με λίγες θερμίδες αναζητούν πλέον και οι πελάτες της μικρής λιανικής, καθώς οι διατροφικές τάσεις τού σήμερα έχουν δώσει «προβάδισμα» σε κωδικούς χαμηλών λιπαρών, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες τροφίμων και ποτών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία Παλίρροια έχει λανσάρει στην αγορά κωδικούς γευμάτων για όσους επιθυμούν να τρέφονται πιο υγιεινά. Η σειρά «Σπιτικά» περιλαμβάνει γεύματα χαμηλών θερμίδων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ένα νέο προϊόν, το φιλέτο λαβράκι με σπανάκι. Το εν λόγω αποτελεί ένα φιλέτο από λαβράκι, που συνδυάζεται με σπανάκι και σάλτσα ντομάτας και συνιστά ένα πιάτο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και μόνο 366 Kcal. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 280 γραμμαρίων.

Φρέσκο γάλα Εκλεκτόν από την εταιρεία Δημητρίου

Η απαίτηση των καταναλωτών για ένα γάλα υψηλής ποιότητας δημιούργησε το ολόφρεσκο Γάλα Εκλεκτόν. Είναι ένα προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία, περιορισμένης παραγωγής, με πλούσια, μεστή γεύση, που οφείλεται στην προέλευσή του. Προέρχεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, όπου οι αγελάδες παράγουν λιγότερο αλλά ποιοτικότερο γάλα, συλλέγεται καθημερινά και, περνώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους, παστεριώνεται και διατίθεται στα ψυγεία, σε λίγες ώρες από το άρμεγμα, φρέσκο και ασφαλές. Κυκλοφορεί και στον τύπο «Ελαφρύ» με 1,5% λιπαρά.