Στον

Στον «αέρα» το νέο διαφημιστικό σποτ της Hell Energy. 

Ένα νέο διαφημιστικό σποτ της Hell έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση και τα social media με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis να δοκιμάζει το ενεργειακό ποτό Hell Energy αλλά και το νέο Hell Energy Coffee, συνοδευόμενος από τη Zuleyka Rivera.

Η καμπάνια δεν περιορίζεται στην προβολή των HELL ENERGY Drinks, αφού παρουσιάζει και τα HELL ENERGY Coffee, τη νέα σειρά iced-coffee που έκανε το ντεμπούτο της στην παγκόσμια αγορά φέτος. Το διαφημιστικό γυρίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στον 52ο όροφο ενός ουρανοξύστη. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει και το προηγούμενο διαφημιστικό.  Έτσι ο ηθοποιός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με «παλιούς γνωστούς» τόσο από την HELL όσο και από την ομάδα παραγωγής. Ο Αμερικανός σταρ του κινηματογράφου, όπως και στο προηγούμενο διαφημιστικό, ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας, δείχνοντας παράλληλα την χιουμοριστική του πλευρά, αφού αστειεύτηκε αρκετές φορές με τους ανθρώπους από την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του διαφημιστικού, Influencers και celebrities από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον γνωστό ηθοποιό, να βγάλουν φωτογραφίες και να περάσουν χρόνο μαζί του. Από την Ελλάδα δέχτηκε την πρόσκληση της HELL ENERGY ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης, νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού Nomads στην Ελλάδα, ο οποίος βρέθηκε στα γυρίσματα του διαφημιστικού στη Νέα Υόρκη και γνώρισε από κοντά τον σταρ του Hollywood.

Η καμπάνια αφού εγκρίθηκε από τον Bruce Willis θα λανσαριστεί παγκοσμίως στα μέσα Μαΐου. Μπορείτε να δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ: https://www.hellenergy.com//bw_tvc_gr