Γιατί θεωρείτε ότι είναι ιδανικό σνακ τα αποξηραμένα φρούτα;

Τα αποξηραμένα φρούτα έχουν πολλά και σημαντικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, προσφέροντας πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών και βιταμινών. Δίνουν την απαραίτητη ενέργεια ανάμεσα στα κύρια γεύματα που χρειάζεται ο οργανισμός και παράλληλα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Λόγω της αφυδάτωσης που έχουν υποστεί καταφέρνουν, σε μια μικρή μάζα προϊόντος, να συγκεντρώνουν πολλά από τα θρεπτικά συστατικά των φρέσκων φρούτων. Η μικρή περιεκτικότητα σε υγρασία τα καθιστά ανθεκτικά και μπορούν να διατηρηθούν ανάλογα με το είδος έως και 1 χρόνο σε θερμοκρασίες δωματίου.

Φανταστείτε λοιπόν να είχατε ένα μικρό μανάβικό στην τσάντα σας ή στο ντουλάπι σας και να μπορούσατε να γευτείτε τα αγαπημένα σας φρούτα όλες τις εποχές του χρόνου. Τι πιο ιδανικό από αυτό;

Η τιμή του προϊόντος παίζει ρόλο;

Ναι σίγουρα παίζει ρόλο, ειδικότερα αυτήν την εποχή. Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε αρκετά προσιτές τιμές. Συνεχώς βελτιώνουμε τις διαδικασίες παραγωγής για να μειώνουμε τα λειτουργικά κόστη, χωρίς να θυσιάζουμε σε καμία περίπτωση την ποιότητα των προϊόντων μας. Θέλουμε πάντα να μπορούν όλοι να γευτούν τα προϊόντα μας και να φθάνουν στο ράφι στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει ένας νέος επιχειρηματίας στην Ελλάδα;

Να μείνει προσηλωμένος στην ιδέα του και στο όραμά του και να μην απογοητεύεται από την υπάρχουσα οικονομική συγκυρία. Κάθε εποχή έχει τις δυσκολίες της, αλλά ο κόσμος θα έμενε στάσιμος αν κάποιοι δεν ρίσκαραν για να τον αλλάξουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις για να μπορείς να συνεχίζεις.

Συναντήσατε δυσκολίες μέχρι τώρα;

Φυσικά συναντήσαμε δυσκολίες και συνεχίζουμε να συναντάμε. Παραμένουμε όμως αισιόδοξοι και πιστοί στις ιδέες μας.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας για το μέλλον;

Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον. Ήδη αναπτύσσουμε νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Επίσης, η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων εντός Ελλάδας είναι μια σημαντική πρόκληση για εμάς, ενώ μας έχουν προσεγγίσει και εταιρείες από το εξωτερικό.

Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι;

Πιστεύουμε και αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα προϊόντα μας και οι καταναλωτές. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, παρά τις αντιξοότητες, να αναδεικνύουμε την υπεροχή της ελληνικής υπαίθρου και να νιώθουμε υπερήφανοι ως Έλληνες.

Thirsty Fruits IKE

Εμπορία και επεξεργασία αποξηραμένων φρούτων,

Έδρα: Μερτικαίικα, Ξυλόκαστρο 20400, Κόρινθος

Τηλέφωνο: +302743 770452, Κιν: 6934751058,

Website: www.thirstyfruits.gr