νηστήσιμαΠαπαδημητρίου Χ. Κ. ΑΒΕΤ

Η Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ ιδρύθηκε το 1938, δημιούργησε το 1ο Ελληνικό Βαλσαμικό ξίδι και συνεχίζει να πρωτοπορεί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Τρεις γενιές της οικογένειας Παπαδημητρίου κατάφεραν να βάλουν τα προϊόντα τους (βαλσαμικό ξίδι, ελαιόλαδο, μουστάρδες) στα ράφια νοικοκυριών δεκάδων χωρών, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και πολλές άλλες.

Μάλιστα το βαλσαμικό ξίδι της εταιρείας είναι το τρίτο σε πωλήσεις σε ολόκληρη την Αυστραλία και φιγουράρει σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα delicatessen του κόσμου μεταξύ των οποίων και το Dean & Deluca στη Νέα Υόρκη. Βαλσαμικό ξίδι, ελαιόλαδο, μουστάρδες και σταφίδες συγκαταλέγονται στα best sellers της καλαματιανής επιχείρησης.

Περίπου τα τρία τέταρτα από τα έσοδα της Παπαδημητρίου Χ.Κ. έρχονται από τις εξαγωγές. Και στην Ελλάδα, όμως, ειδικά το βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας καταλαμβάνει μερίδιο περίπου 30% των καταναλωτών. Στο εργοστάσιο της Θουρίας παράγονται πάνω από 2.000.000 μπουκάλια τον χρόνο. Με εξαγωγές σε 22 χώρες, η εταιρεία στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και συνεργάζεται με περίπου 1.200 σταφιδοπαραγωγούς, σχεδόν αποκλειστικά.

Website: www.papadim.com Τηλ: 27210 33008

Άλφα Γεύση Εδέσματα ΑΒΕΕ σαλάτες αλφα

Η εταιρεία Άλφα Γεύση Εδέσματα ΑΒΕΕ, με διακριτικό τίτλο ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ, ιδρύθηκε το 1998, με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών. Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή υγιεινών και νόστιμων προϊόντων με προτεραιότητα πάντα την ποιότητα.

Πέρα από την υψηλής αξίας πρώτη ύλη, η ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπει τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων, μέχρι το ψυγείο των πελατών. Στις εγκαταστάσεις εφαρμόζονται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η θρεπτική αξία και η φρεσκάδα σε όλα τα προϊόντα.

Η εταιρεία ξέρει να αξιοποιεί την παράδοση και να προσαρμόζει τα προϊόντα με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παραδίδει καθημερινά στους καταναλωτές άριστα και νόστιμα προϊόντα από φρέσκες πρώτες ύλες, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή, αυθεντική γεύση τους.

Website: www.alphagefsi.gr Τηλ: 23510 73-126

νηστήσιμαCondito ΑΕΒΕ

Η Condito προέκυψε το 2001 από τη συγχώνευση των εταιρειών του Χρήστου Μωραΐτη και του Παύλου Παπαδόπουλου. Η ξεχωριστή πορεία των δύο επιχειρηματιών στον κλάδο των τροφίμων ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ενώ το επιστέγασμα της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ τους υπήρξε η συνένωση των δυνάμεών τους το 1999.

Το brand Condito, που αρχικά ανήκε στην οικογένεια Παπαδόπουλου και σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων», διατηρήθηκε και δόθηκε στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Την επόμενη δεκαετία ενεργοποιείται και η δεύτερη γενιά των δύο οικογενειών, η οποία, έχοντας ήδη ενεργή συμμετοχή πριν από τη συγχώνευση, αναλαμβάνει τα ηνία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιχείρησης. Οι Κωνσταντίνος και Μαρία Μωραΐτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μεγαλωμένοι με το επιχειρείν στο αίμα τους, επενδύουν στις νέες τεχνολογίες και την έρευνα δίνοντας ώθηση στη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων.

Η Condito αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών (10.000 τόνοι ετησίως) και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Website: www.conditofoods.com Τηλ: 2310 795055