Πατατάκια Lay’s με 50% λιγότερες θερμίδες

Όλο και περισσότερα snacks με λιγότερες θερμίδες λανσάρουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, καθώς ένα σημαντικό ποσοστό του καταναλωτικού κοινού έχει αλλάξει διατροφικές συνήθειες κι αναζητά στα ράφια της μικρής λιανικής κωδικούς που να ανταποκρίνονται σε ένα πιο υγιεινό μοντέλο διατροφής. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα κυκλοφόρησε και μια νέα γεύση πατατάκια Lay’s από τη σειρά «Στο φούρνο». Το καινούργιο προϊόν έχει 50% λιγότερα λιπαρά από τα συνηθισμένα πατατάκια Lay’s και διατίθεται στη γεύση γιαούρτι και μυρωδικά. To snack κυκλοφορεί σε μεγάλη συσκευασία των 125 γραμμαρίων.

Cheetos «Πέτρα, Ψαλίδι, Πατούσα»

Μια μεγάλη γκάμα σε snacks Cheetos είναι διαθέσιμη για τα ράφια της μικρής λιανικής, με τα προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας να αποτελούν σημαντικό μερίδιο του τζίρου για τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα. Ένας νέος κωδικός snack κυκλοφόρησε πρόσφατα, που απευθύνεται κυρίως στο παιδικό κι εφηβικό καταναλωτικό κοινό. Πρόκειται για τα καινούργια Cheetos «Πέτρα, Ψαλίδι, Πατούσα», ένα προϊόν από καλαμπόκι, με γεύση barbeque. Τα Cheetos «Πέτρα, Ψαλίδι, Πατούσα» είναι διαθέσιμα σε συσκευασία των 70 γραμμαρίων και μπορούν να αποτελέσουν εκτός από ένα συνηθισμένο snack κι ένα παιχνίδι για παιδιά, καθώς, σύμφωνα με τους κανόνες, η πατούσα νικάει την πέτρα, η πέτρα νικάει το ψαλίδι και το ψαλίδι νικάει την πατούσα.

Ελληνικά κριτσίνια από την εταιρεία Φίλεμα

Ελληνικά κριτσίνια και μπάρες από την εταιρεία ΦίλεμαΗ Φίλεμα αποτελεί μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, που διαθέτει επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα στην κατηγορία των σνακ, όπως κριτσίνια και μπάρες, που συνδυάζονται με superfoods και δεν περιέχουν γλουτένη. Σύμφωνα με την εταιρεία, «Στην Ελλάδα “φίλεμα” σημαίνει να δίνεις αγάπη και φροντίδα, προσφέροντας στους αγαπημένους σου σπιτικά εδέσματα. Αυτή είναι κι η φιλοσοφία των προϊόντων “Φίλεμα”. Κριτσίνια σε ιδιαίτερες γεύσεις, τα οποία παρασκευάζονται από επιλεγμένες πρώτες ύλες και παράγονται με τη φροντίδα ενός σπιτικού εδέσματος». Όλες οι συσκευασίες περιέχουν ένα υγρό μαντιλάκι, για την υγιεινή των χεριών.

Νέα Pringles με τυρί emmental

Αυξάνονται οι κωδικοί αλμυρών σνακ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, καθώς πρόκειται για μια κατηγορία τροφίμων την οποία προτιμούν συστηματικά οι σύγχρονοι καταναλωτές. Η ανοδική πορεία της αγοράς των σνακ, αλλά και τα νέα δεδομένα γύρω από τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές στα ράφια των μίνι μάρκετ και των υπολοίπων σημείων της μικρής λιανικής. Στο πλαίσιο αυτό, μια νέα γεύση πατατάκια Pringles, κατάλληλη και για μίνι μάρκετ και περίπτερα, κυκλοφόρησε πρόσφατα, διευρύνοντας τις επιλογές για τους πελάτες των καταστημάτων. Πρόκειται για τα καινούργια Pringles με γεύση τυριού emmental, που είναι διαθέσιμα σε συσκευασία των 165 γραμμαρίων.

Jumbo country chips

Με τα προϊόντα Jumbo Country Chips έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία Ohonos Snack, για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιούνται πατάτες, οι οποίες τηγανίζονται σε υψηλής ποιότητας ηλιέλαιο, μη γενετικά τροποποιημένο. Τα Jumbo Cοuntry Chips παρασκευάζονται αυστηρά σε μικρές παρτίδες των 40 κιλών, οι οποίες ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία και σε ηλιέλαιο με χαμηλό επίπεδο κορεσμένων λιπαρών, ώστε να μην αλλοιώνεται ούτε η ποιότητα του λαδιού, αλλά ούτε και της ίδιας της πατάτας.

Τα Jumbo Cοuntry Chips κυκλοφορούν σε 4 γεύσεις:

  • Αλάτι (κλασικό)
  • Honey & Barbeque
  • Αλάτι & Μαύρο Πιπέρι
  • Cheddar & Ποικιλία Τυριών
Chips Τορτίγιας Mister Feed από τη Σαντίκος

Μία διαφορετική σειρά chips διαθέτει σε μίνι μάρκετ και καταστήματα της μικρής λιανικής η εταιρεία Σαντίκος, που δραστηριοποιείται από το 2005 στην ελληνική αγορά, με την εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας καινοτόμων τροφίμων. Πρόκειται για τα Mister Freed, που είναι αυθεντικά premium μεξικάνικα chips τορτίγιας, φτιαγμένα με αγνά υλικά, για απόλαυση χωρίς ενοχές. Ιδανικά ψημένα για το πιο τραγανό αποτέλεσμα, που ταιριάζει απόλυτα με όλα τα αγαπημένα dips, τα ιδιαίτερα αυτά chips διατίθενται σε 7 μοναδικές γεύσεις. Όλα τους είναι vegan, χωρίς γλουτένη, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γεμάτα superfoods.