Τα βιταμινούχα νερά στην Ελλάδα

Η παγκόσμια τάση των βιταμινούχων νερών έχει ωθήσει αρκετούς επιχειρηματίες της μικρής λιανικής να εφοδιάσουν τα ράφια των καταστημάτων τους με τα σχετικά προϊόντα. Στη χώρας μας δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή 4-5 εταιρείες στη συγκεκριμένη αγορά και το περιοδικό «Mini Market & Μικρή Λιανική», επικοινώνησε ενδεικτικά με κάποιους εξ αυτών, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το νέο προϊόν, τη διανομή του στη μικρή λιανική, αλλά και τις επιχειρήσεις που το λανσάρουν στην εγχώρια αγορά.

Vitamin Water: Το νέο προϊόν που κάνει «θραύση»Σίμος Ζέρβας: «To Coolvit είναι ένα δροσιστικό ρόφημα χαμηλών θερμίδων»

Το Coolvit είναι ένα από τα βιταμινούχα νερά, που έχει ήδη κερδίσει μία θέση στα ράφια περίπου 1.000 καταστημάτων λιανικής σε όλη τη χώρα και ο Business Development Manager της Coral Innovations SA, κ. Σίμος Ζέρβας, παρουσιάζει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά και γενικότερα την αγορά των βιταμινούχων στην Ελλάδα.

Mini Market: Το Coolvit έχει αρχίσει να «κερδίζει» τη δική του θέση και στα μίνι μάρκετ. Πείτε μας δυο λόγια για το προϊόν.
Σίμος Ζέρβας: Το Coolvit είναι ένα ρόφημα χαμηλών θερμίδων εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία. Κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις: Sport, Relax και Defence. Κάθε γεύση περιλαμβάνει το δικό της συνδυασμό φρούτων και περιέχει ένα ξεχωριστό σύμπλεγμα βιταμινών. Το Coolvit Sport, με γεύση ανανά, blueberry και passion fruit περιέχει μέταλλα που συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και στη διατήρηση της σωστής αρτηριακής πίεσης.

Πρόκειται για ένα ρόφημα, που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με υπέροχη γεύση, ενώ προσφέρει στον οργανισμό πολύτιμα συστατικά.

Το Coolvit Relax συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και έχει γεύση μάνγκο, γουάβα και ακτινίδιο. Τέλος, το Coolvit Defence έχει γεύση πορτοκάλι, κίτρο και άρωμα κουφοξυλιάς και περιλαμβάνει βιταμίνες που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Και τα τρία προϊόντα της σειράς Coolvit υπόσχονται να προσφέρουν μια εναλλακτική στην καθημερινή ανάγκη των καταναλωτών που στοχεύουν σε έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Μ.Μ.: Απευθύνεται στο σύνολο των καταναλωτών ή σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με θέματα υγείας;
Σ.Ζ.: Το βιταμινούχο νερό απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές. Ιδιαίτερα σε όσους αναζητούν ένα δροσιστικό ρόφημα χαμηλών θερμίδων, που ενυδατώνει τον οργανισμό, προσφέροντας ταυτόχρονα απαραίτητα στοιχεία για την καλή λειτουργία του. Ένα μπουκάλι Coolvit ξεδιψάει και καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες μας σε βιταμίνες, χωρίς να επιβαρύνει το σώμα μας με περιττές θερμίδες. Μια κατηγορία πελατών που έχει αγκαλιάσει με εξαιρετική θέρμη το Coolvit είναι οι νεαρότεροι καταναλωτές, που δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ροφήματα χαμηλών θερμίδων.

Vitamin Water: Το νέο προϊόν που κάνει «θραύση»Μ.Μ.: Σε ποια κατηγορία προϊόντων ανήκει το βιταμινούχο νερό;
Σ.Ζ.: Η σειρά Coolvit ανήκει σε μια νέα κατηγορία νερού, γνωστή με την ονομασία «λειτουργικό» νερό (functional water) που αναπτύσσεται ραγδαία στο εξωτερικό. Η κατηγορία αυτή έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα και στην Ελλάδα. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας είναι ότι περιλαμβάνει ροφήματα που προσιδιάζουν στο νερό, προσφέροντας πρόσθετα οφέλη για τον οργανισμό πέρα από την ενυδάτωση. Η κατηγορία των «λειτουργικών» ποτών στις ΗΠΑ ανέρχεται στο 6% των πωλήσεων εμφιαλωμένου νερού. Στην Ευρώπη, η κατηγορία βρίσκεται σε πιο πρώιμο στάδιο. Προς το παρόν καταλαμβάνει λιγότερο από το 3% των πωλήσεων εμφιαλωμένου νερού. Αναμένεται όμως να αναπτυχθεί με μέσο ρυθμό αύξησης 15% ανά έτος μέχρι το 2021.

Μ.Μ.: Ποια είναι η διαφορά του από τα ενεργειακά-ισοτονικά ποτά;
Σ.Ζ.: Σε σχέση με τα ενεργειακά ποτά, θα λέγαμε ότι το βιταμινούχο νερό δεν έχει πολλές ομοιότητες. Περιέχει πολύ λιγότερους υδατάνθρακες, δεν είναι ανθρακούχο και δεν αποσκοπεί στη στιγμιαία τόνωση, αλλά στη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού μας. Από την άλλη, το βιταμινούχο νερό δεν περιέχει ηλεκτρολύτες, κάτι που το διαφοροποιεί από τα ισοτονικά ποτά, που απευθύνονται σε πιο εξειδικευμένο κοινό, αυτό των αθλητών. Βέβαια, πολλοί επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές επιλέγουν το Coolvit για την υπέροχη γεύση του. Θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα ρόφημα, που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με υπέροχη γεύση, ενώ προσφέρει στον οργανισμό πολύτιμα συστατικά.

Ένα μπουκάλι Coolvit ξεδιψάει και καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες μας σε βιταμίνες, χωρίς να επιβαρύνει το σώμα μας με περιττές θερμίδες.

Μ.Μ.: Το Coolvit διατίθεται πλέον σε όλη την Ελλάδα; Απευθείας ή/και μέσω χονδρεμπόρων;
Σ.Ζ.: Το Coolvit είναι ένα καινούργιο προϊόν, που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το περασμένο φθινόπωρο. Είναι τοποθετημένο σε περίπου 1.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των πρατηρίων Shell, και των αλυσίδων ΑΒ Βασιλόπουλος και Market In. Σε ό,τι αφορά τη μικρή λιανική, η πώληση γίνεται κυρίως μέσω χονδρεμπόρων. Σε περιοχές που δεν καλύπτονται από συνεργάτες μας, δίνουμε τη δυνατότητα απευθείας παραγγελίας και αποστολής μέσω courier. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 210 947 6561 ή ηλεκτρονικά στο info@coolvit.com.

Ένα μπουκάλι Coolvit ξεδιψάει και καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες μας σε βιταμίνες, χωρίς να επιβαρύνει το σώμα μας με περιττές θερμίδες.Μ.Μ.: Ποια είναι η εταιρεία που διανέμει το Coolvit στην Ελλάδα; Πείτε μας δυο λόγια για αυτή.
Σ.Ζ.: Η Coral Innovations είναι μια εταιρεία με δέσμευση να δίνει ζωή σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που προσφέρουν στους καταναλωτές εναλλακτικές προτάσεις για έναν πιο υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής. Το Coolvit είναι το πρώτο από μια σειρά προϊόντων που πρόκειται να λανσαριστούν από την Coral Innovations το επόμενο διάστημα.

Μ.Μ.: Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Coolvit; Γιατί να το επιλέξει ένας καταναλωτής;
Σ.Ζ.: Συνοψίζοντας, το Coolvit είναι ένα ρόφημα με υπέροχη γεύση που ξεδιψάει, προσφέρει υγεία και ευεξία, χωρίς περιττές θερμίδες, σε μια συσκευασία που ξεχωρίζει. Ανήκει σε μια κατηγορία που έρχεται δυναμικά για να αυξήσει τις επιλογές των καταναλωτών που ενδιαφέρονται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Info Point: CORAL INNOVATIONS SA
Έδρα: Νέα Ιωνία Αττικής Τηλ.: 210 9476561
Website: www.coolvit.com