Vitamin Water: Το νέο προϊόν που κάνει «θραύση»

Για το πρώτο το βιταμινούχο νερό που εμφιαλώνεται στην Ελλάδα, το Αqua Power, μας μίλησε ο επικεφαλής της εταιρείας Seven CHC, κ. Δημήτρης Τιμοθεάτος, ο οποίος και έκανε λόγο για ένα προϊόν, που εστιάζει στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για υγεία, ευζωία, αμεσότητα και απόλαυση.

 

Δημήτρης Τιμοθεάτος: «Το Aqua Power είναι το πρώτο βιταμινούχο που παράγεται στην Ελλάδα».

Vitamin Water: Το νέο προϊόν που κάνει «θραύση»Mini Market: Το Aqua Power the Vitamin Water είναι ένα ελληνικό προϊόν. Μιλήστε μας για την εταιρεία που το παρασκευάζει.
Δημήτρης Τιμοθεάτος: Το Αqua Power the Vitamin Water εμφιαλώνεται στην Ελλάδα από την SEVEN CHC. Αποτελεί το πρώτο vitamin water που εμφιαλώνεται στην Ελλάδα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η εταιρική μας φιλοσοφία, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο μας λίθο, μας προτρέπει να παράγουμε τα προϊόντα μας σκεπτόμενοι ότι θα καταναλωθούν από ανθρώπους, όχι καταναλωτές. Στο ίδιο πλαίσιο όταν σχεδιάζουμε τη συσκευασία δεν σκεφτόμαστε το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα, αλλά το πόσο πρακτική μπορεί να είναι για τον άνθρωπο. Και βέβαια, όταν αναπτύσσουμε τις φόρμουλες των προϊόντων μας δεν σκεφτόμαστε τις βιταμίνες, τα μέταλλα, το νερό, τις γεύσεις. Σκεφτόμαστε τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για υγεία, ευζωία, αμεσότητα και απόλαυση.
Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται και αποτυπώνονται στο Αqua Power the Vitamin Water. Περισσότερες πληροφορίες τόσο για την εταιρεία όσο και για τα προϊόντα μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα μας www.sevenchc.com.

Το Aqua Power the Vitamin Water ξεχωρίζει για τη γεμάτη γεύση του, την έλλειψη ζάχαρης, τις χαμηλές θερμίδες, την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες αλλά και την πρακτική συσκευασία του.

Μ.Μ.: Ποια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος; Γιατί να το προτιμήσουν οι καταναλωτές;
Δ.Τ.: Μεταξύ των αρκετών ποιοτικών χαρακτηριστικών που καθιστούν το Aqua Power the Vitamin Water μοναδικό, θα ξεχώριζα τη γεμάτη γεύση του, την έλλειψη ζάχαρης, τις χαμηλές θερμίδες, μόλις 3,8 έως 7,5 ανά συσκευασία των 375ml, και βέβαια την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες αλλά και την πρακτική συσκευασία του. Το Αqua Power the Vitamin Water είναι το μοναδικό που περιέχει 100% της συνιστάμενης πρόσληψης βιταμινών στα 375ml υλοποιώντας έτσι τη φιλοσοφία less for more, δηλαδή μικρότερη ποσότητα με υψηλότερη περιεκτικότητα βιταμινών. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί ισχυρή σχέση ποιότητας τιμής.

Μ.Μ.: Απευθύνεται στο σύνολο των καταναλωτών ή σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με θέματα υγείας;
Δ.Τ.: Το Aqua Power the Vitamin Water είναι ασφαλές για κατανάλωση από ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Αποτελεί ένα soft drink ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα διαφοροποιημένο προϊόν, το οποίο όχι μόνο είναι ευχάριστο στην κατανάλωση, αλλά επιπλέον παρέχει οφέλη στον οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει. Σε αυτό βέβαια συμβάλλει η απουσία ζάχαρης, θερμίδων και βέβαια η ύπαρξη βιταμινών και μετάλλων.

Vitamin Water: Το νέο προϊόν που κάνει «θραύση»

Μ.Μ.: Ποια είναι η διαφορά του από τα ενεργειακά-ισοτονικά ποτά; Μπορεί να αντικαταστήσει το νερό;
Δ.Τ.: Είναι προϊόντα διαφορετικής φιλοσοφίας. Διαφορετική η χρησιμότητα των ενεργειακών από τα ισοτονικά και τα δύο αυτά μαζί έχουν διαφορετική χρησιμότητα από τα vitamin waters. Η παγκόσμια αγορά κατατάσσει τα vitamin waters στα functional waters ενώ στην Ελλάδα κατατάσσονται, ή θα πρέπει να κατατάσσονται, στα sports drinks. Και αυτό ελλείψει παρουσίας των functional waters ως κατηγορία.

Τα vitamin waters περιέχουν βιταμίνες οι οποίες είναι απαραίτητες για την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Τα vitamin waters περιέχουν βιταμίνες οι οποίες είναι απαραίτητες για την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Οι βιταμίνες δεν αποθηκεύονται στον οργανισμό ως εκ τούτου πρέπει να προσλαμβάνονται καθημερινά. Αυτό ακριβώς παρέχει το Aqua Power the Vitamin Water. Μία ευχάριστη εμπειρία κατανάλωσης με παράλληλα οφέλη για τον οργανισμό. Σε ό,τι αφορά το αν μπορεί να αντικαταστήσει το νερό, το σύνολο των soft drinks έχουν ως βασικό συστατικό το νερό. Δεν αντικαθιστούν όμως το νερό. Το ίδιο ισχύει για το σύνολο των vitamin waters και βέβαια για το Aqua Power the Vitamin Water.

Μ.Μ.: Πού διατίθεται σήμερα το Aqua Power the Vitamin Water; Υπάρχει πανελλαδική διανομή και πώς γίνεται αυτή (απευθείας ή/και μέσω χονδρεμπόρων);
Δ.Τ.: Το Aqua Power the Vitamin Water διατίθεται σήμερα από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, My Market, Προμηθευτική, ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, Χαλκιαδάκης, Σύνκα-Βιδάλης, Θανόπουλος, ΟΚ Anytime Markets, καθώς επίσης και από μικρότερες τοπικές αλυσίδες. Το μοντέλο διανομής μας είναι μικτό. Πετυχαίνουμε πανελλαδική κάλυψη απευθείας και μέσω ειδικών συνεργατών.

Μ.Μ.: Ποια προϊόντα σας βρίσκονται σήμερα στα ράφια των μίνι μάρκετ και ποιος είναι κατά προσέγγιση ο αριθμός των σημείων πώλησης πανελλαδικά;
Δ.Τ.: Το Aqua Power the Vitamin Water διαθέτει στην αγορά τρεις κωδικούς, το Boost, το Prevent και το Vitality με γεύσεις πράσινο μήλο, πορτοκάλι και συνδυασμό elderberry και λεμόνι αντίστοιχα. Το σύνολο των κωδικών διατίθενται τόσο από την αγορά των σούπερ μάρκετ όσο και από την αγορά των μίνι μάρκετ και περιπτέρων. Σήμερα τα προϊόντα διατίθενται σε περισσότερα από 1.500 σημεία, ενώ το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς.

Info Point: SEVEN CHC
Έδρα: Μελίσσια Αττικής Τηλ.: 210 8100760
Website: www.sevenchc.com