Μ.Μ.: Ποιος κατασκευάζει το εν λόγω προϊόν; Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να τοποθετηθεί στα σημεία της μικρής λιανικής;

Lazarid ToysΤ.Λ.: «Το προϊόν κατασκευάζεται από άρτια εκπαιδευμένο κι έμπειρο προσωπικό στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας, χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης κι υψηλής τεχνολογίας. Προσωπικά, ως υπεύθυνος της παραγωγής, φροντίζω να ενημερώνομαι διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στον τομέα της παραγωγής και των πρώτων υλών. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι κι η δημιουργία οικολογικών βιοδιασπώμενων προϊόντων, για να μην ξεχνάμε και τις περιβαλλοντικές μας ευαισθησίες! Ελπίζω να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε κι αυτό τον στόχο μας στο άμεσο μέλλον. Τα SuperBloks, όπως κι όλα μας τα προϊόντα, είναι πιστοποιημένα με το ευρωπαϊκό σήμα CE και συμβαδίζουν με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας, κάτι το οποίο εγγυάται στον καταναλωτή την απόλυτη ασφάλεια και την εξαιρετική τους ποιότητα».

Η δυνατότητα για πανελλαδική κάλυψη –κι όχι μόνο– είναι υπαρκτή κι αποτελεί βασική και συνεχή επιδίωξη της Lazarid Toys.

Μ.Μ.: Πού διανέμονται σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας και με ποιον τρόπο; Υπάρχει η δυνατότητα για πανελλαδική κάλυψη;

Τ.Λ.: «Τα προϊόντα της εταιρείας μας διανέμονται σήμερα στις πιο μεγάλες και γνωστές αλυσίδες καταστημάτων παιχνιδιών, σε καταστήματα βρεφικών ειδών και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και μίνι μάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Η διανομή στην Αττική γίνεται κυρίως με δικά μας μέσα, ενώ στην επαρχία τελείται μέσω πρακτορείων μεταφορών που επιλέγουν οι πελάτες μας. Επίσης, τα προϊόντα μας διανέμονται σε διάφορα σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, μέσω των πελατών μας χονδρικού εμπορίου. Επιπλέον, τα προϊόντα της εταιρείας μας εξάγονται σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ρωσία, μέσω του δικτύου πωλήσεών μας. Η δυνατότητα για πανελλαδική κάλυψη –κι όχι μόνο– είναι υπαρκτή κι αποτελεί βασική και συνεχή επιδίωξη της εταιρείας μας, με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα διατηρούμε τη γρήγορη, αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Lazarid Toys
Έδρα: Σαλαμίνος 69, Πειραιάς
Τηλεφωνο: 210 46 36 944
Website: http://www.lazarid–toys.gr